fbpx

Effektiv kommunikation
med
fokus
på din verksamhet

Waleri AB är en erfaren kommunikationsbyrå som erbjuder anpassade kommunikationsstrategier för att hjälpa ditt företag att nå sina affärsmål. Vi har en kompetent och samspelt grupp av marknadsföringsproffs och kommunikatörer som arbetar tätt tillsammans för att skapa innovativa och effektiva lösningar för våra kunder.

Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive utveckling av en stark varumärkesidentitet och engagerande content som når din målgrupp. Vi förstår vikten av att anpassa kommunikationen till din målgrupp och arbetar för att bygga starka, långsiktiga relationer med dina kunder.

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativ kommunikation som gör en verklig skillnad för din verksamhet. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att nå dina kommunikationsmål och ta din verksamhet till nästa nivå.

Lär känna oss

Vårt superteam!

Andrea Eriksson

Founder & CEO

Elsa Wålme

Mood Manager

Gustav Wålme waleri

Gustav Wålme

Director of Digital Marketing

Varför välja oss?

Kreativ strategi

Unik kombination av kreativitet och strategiskt tänkande

Djup förståelse

En djupgående förståelse för din verksamhet och din målgrupp

Skräddarsydda lösningar

Skräddarsydda kommunikationslösningar som passar just ditt företags behov

Etik och moral

En stark etisk och moralisk kompass som genomsyrar allt vi gör

Personlig kommunikation

En transparent och personlig kommunikation med våra kunder

Affärsmål i fokus

En dedikation till att uppnå dina affärsmål genom effektiv kommunikation

Flexibilitet och anpassning

En förmåga att anpassa oss till förändringar i marknaden och i ditt företag

Senaste trenderna

En omfattande kunskap om de senaste trenderna och teknologierna inom kommunikationsbranschen

Driven kommunikationsbyrå i Göteborg

Byråkoderna på Waleri

Personlig touch

Vi på Waleri AB levererar en personlig och skräddarsydd upplevelse som en mindre byrå. Vi tror på att arbeta tätt med våra kunder och ha en öppen kommunikation för att skapa kreativa och effektiva strategier.

Erfarenhet

Med års erfarenhet inom digital marknadsföring och en bredd av kunder från olika branscher, är vi en erfaren byrå som vet vad som krävs för att skapa stora resultat.

Fokus på kvalitet

Vi strävar efter att leverera högkvalitativt innehåll och tjänster, oavsett storlek på projektet.

Flexibilitet

Som en mindre byrå är vi flexibla och kan anpassa oss efter våra kunders behov och önskemål. Vi är öppna för feedback och justeringar för att säkerställa att vi uppnår de bästa resultaten.

Prisvärdhet

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster och arbetar för att säkerställa att du får mest valuta för dina pengar.

Dedikerat team

Hos oss får du en dedikerad team av experter som strävar efter att se ditt företag växa och lyckas. Vi tar din digitala närvaro på allvar och ser till att du är nöjd med resultatet.

Vi kan inte bjuda på fika online, men vi kan bjuda på kakor! Genom att fortsätta använda vår sida accepterar du användningen av kakor för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.  Läs mer om vår policy