fbpx

Betalningsalternativ för digital marknadsföring på Waleri

På Waleri erbjuder vi flera olika betalningsalternativ för våra marknadsföringstjänster, så att du kan hitta det alternativ som passar bäst för dina specifika behov.
Olika företag har olika krav när det gäller marknadsföring och därför har vi utvecklat tre olika betalningsalternativ: vinstbaserad betalning, timbaserad betalning och fast månadsbetalning.
Beroende på om ditt projekt är kortvarigt eller långsiktigt, kan vissa betalningsalternativ vara mer lämpliga än andra.

Läs vidare för att få mer information om varje alternativ och vilka fördelar de erbjuder.
Grupp av affärsmän och -kvinnor som möts och diskuterar betalningsalternativ för marknadsföring på Waleri.

Vinstbaserad betalning

Här betalar du endast när vi lyckas generera vinst för ditt företag. Detta alternativ är särskilt fördelaktigt för företag med en begränsad budget eller som vill testa våra tjänster innan de investerar mer. Genom att välja detta alternativ kan du vara säker på att du bara betalar för resultaten vi levererar och att vi är lika investerade i ditt företags framgång som du är.

Timbaserad betalning

Vi arbetar mot en fast timtaxa för de timmar som vi spenderar på ditt projekt eller arbete. Detta alternativ är lämpligt för mindre projekt eller kortare uppdrag. Du kan förvänta dig att få vårt fulla engagemang och expertis för den tid som vi spenderar på ditt projekt.

Fast månadsbetalning

Detta alternativ ger dig en fast månadskostnad för våra tjänster och passar bäst för företag som vill ha en kontinuerlig närvaro på marknaden och som vill ha vårt fullständiga stöd för sina projekt och kampanjer. Du kan förvänta dig att få en dedikerad resurs som arbetar med ditt företag för att leverera högkvalitativa resultat och att vi tillsammans skapar en hållbar strategi för din långsiktiga framgång.

Vi hjälper gärna till att diskutera vilket alternativ som passar dig och ditt företag bäst.
Kontakta oss för mer information eller för att boka en konsultation.

Vi kan inte bjuda på fika online, men vi kan bjuda på kakor! Genom att fortsätta använda vår sida accepterar du användningen av kakor för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.  Läs mer om vår policy