fbpx

Sociala medier

Välj den plan för social media som fungerar bäst för dig​

Våra social mediaplaner byggs runt din målgrupp.
De är skräddarsydda för att hjälpa dig att öka er digitala synlighet, attrahera fler följare och nå era mål.

Waleri erbjuder en rad olika tjänster som hjälper dig att engagera din målgrupp, bygga övertygande gemenskaper och öka din närvaro på nätet. Våra tjänster omfattar strategisk planering av sociala medier, skapande av innehåll, förvaltning av social media konton, annonsering och rapportering av aktiviteter i sociala medier. Med hjälp av vår expertis hjälper vi kunderna att skapa en stark närvaro i sociala medier och uppnå större interaktion och engagemang med sin målgrupp. Vi arbetar med en rad olika sociala plattformar och skräddarsyr dem efter varje kunds behov för att se till att deras mål och tillväxt inom sociala medier uppfylls. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att utveckla en framgångsrik strategi för sociala medier och förbättra din närvaro på nätet.

Strategi för sociala medier

Vi hjälper företag att utveckla en strategi för sociala medier i linje med deras målgrupp, varumärkesidentitet och affärsstrategi. Detta kan innefatta att definiera målgruppen, välja plattformar, utveckla en redaktionell plan, skapa innehåll och definiera de KPI:er som kommer att användas för att mäta framgång.

Innehållsproduktion

Skapa engagerande och relevant innehåll för organisationens sociala medie kanaler. Innehållet kan skapas för varje plattform, inklusive text, bilder, grafik och videor som ger resonans med företagets målgrupp.

Community management

Förvaltning av ett företagskonto i sociala medier, övervakning och hantering av kommentarer, svar på kundfrågor och interaktion med följare. Detta gör det möjligt för företag att bygga upp relationer med sin målgrupp och öka kundlojaliteten.

Analys av sociala medier

Analys av ett företags aktivitet i sociala medier för att få insikt i prestanda, kundbeteende och kampanjresultat. Detta gör det möjligt för företag att optimera sin strategi för sociala medier och uppnå bättre affärsresultat.

Behöver du hjälp med sociala medier? Vi på Waleri är experter och kan hjälpa dig att utveckla en strategi som passar dina behov och mål. Mejla oss på hej@waleri.se eller fyll i formuläret nedan för att kontakta oss.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.

Vi kan inte bjuda på fika online, men vi kan bjuda på kakor! Genom att fortsätta använda vår sida accepterar du användningen av kakor för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.  Läs mer om vår policy